SØK:
Følg oss på:
DIGITAL UTGAVE Les Psykisk helse som e-avis eller pdf! Du kan lese enkeltartikler eller hele bladet på PC, nettbrett eller telefon. Du kan også lese tidligere utgaver.

Last ned e-avis eller PDF
Ring 23 10 38 80 og bestill!
Kan også kjøpes hos Narvesen.
Formålsparagraf for bladet Psykisk helse

Bladet Psykisk helse har som formål å skape åpenhet og øke kunnskapen i befolkningen om psykiske lidelser, forebygging og behandling. Bladet skal være formidler av nytt fagstoff, forskning og litteratur om psykisk helse, og inspirere til engasjement for et bedre tilbud innen psykisk helse. Bladet skal drive uavhengig journalistikk, rette kritisk søkelys mot ulike forhold knyttet til psykisk helse og gi plass til synspunkter fra ulike miljøer og grupper.

- Sulter bort følelsene

Bilde til artikkelen - Sulter bort følelseneVENDEPUNKT: - Anoreksi innebærer å leve i en nummen tilstand, hvor vonde følelser forsvinner. De fysiske plagene er verst. Jeg er svimmel, har hodepine og smerter i hele kroppen, sier Sofie Leonora Lindfelt.

Livet blir aldri som før

Bilde til artikkelen Livet blir aldri som før– Utrolig nok er det mulig å gjenetablere et godt liv, selv om livet aldri blir det samme, sier Einar Plyhn.

Kreativ galskap får verden framover

Bilde til artikkelen Kreativ galskap får verden framover– Jeg er nesten litt stolt over å ha diagnosen bipolar lidelse. Ofte er det kreative og intelligente personer som har denne diagnosen. Vi trenger gale som ser verden på en litt annen måte, sier Rigmor Galtung, som nå har skrevet bok om sitt liv.

Ellen Brodtkorb: - Livet med hund er god Terapi

Bilde til artikkelen Ellen Brodtkorb: - Livet med hund er god Terapi– Det er mange fordommer om at psykisk syke ikke kan ta ansvar for dyr, men puddelen Maya hjelper meg til å holde psykosen unna, sier Ellen Brodtkorb (29).

- Tro på din innerste drøm

Bilde til artikkelen - Tro på din innerste drøm- Våg å tro på din innerste drøm. Helt siden jeg var en liten jente på barnerommet, har jeg drømt om å synge på en scene, forteller Solfrid Vestnes (24). Hun har hatt psykiske problemer siden hun var 13 år gammel, men med god hjelp har hun klart å ikke gi opp troen på seg selv.

Vendepunkthistorier

Bilde til artikkelen VendepunkthistorierDette er en serie med historier der mestring og erfaring står i fokus. Artikkelserien er et samarbeid mellom Erfaringskompetanse.no og bladet Psykisk helse. Du kan bestille et hefte med flere vendepunkt-historier her: (kopier adressen inn i adressefeltet på nettleseren din eller klikk på overskriften)
http://www.psykiskhelse.no/index.asp?id=1630&art=26060

Les mer i papirutgaven av Psykisk helse nr 2 - 2014:

Tema: Hull i CV-en: Tilbake i jobb

Rehabilitering: – Viljar reddet livet mitt

Bostedsløse: Fire av ti psykisk syke

Kultur: Ensomhet og humor

Utspill: Karin Andersen

Bokanmeldelse: Mørk dansANNONSÉR I PSYKISK HELSE
og på nettsidene
Kontakt redaksjonen 23 10 38 80

epost: redaksjonen@psykiskhelse.no


KOMMENDE UTGIVELSER:


1 - 2014 uke 7
2 - 2014 uke 15
3 - 2014 uke 26
4 - 2014 uke 38
5 - 2014 uke 48Tegn et årsabonnement på bladet. Pris: 445 kroner. Honnør/student: 335 kroner Ring 23 10 38 80 eller send epost til abonnement@psykiskhelse.no

Dronningens gate 13, 0152 OSLO, 23 10 38 80 | Redaktør: Cathrine Th. Paulsen| Annonsere i  Psykisk helse? Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Psykisk helse